Ny rapport forudsiger, at NFT’er vil eksplodere i popularitet i løbet af 2021

Februar 27, 2021

NFT’er pumper lige nu med en ny rapport, der identificerer mere NFT-salg inden for de sidste 24 timer end i hele 2020.

Det canadiske baserede analysefirma NonFungible har udgivet en rapport, der forudsiger, at 2021 er klar til „et nyt Bull-marked i NFT-branchen.“

Selvom NFT’er har eksisteret siden ERC-721 blev opfundet af William Entriken, Dieter Shirley, Jacob Evans og Nastassia Sachs i januar 2018, forblev sektoren stort set en uklarhed uden for hardcore kryptocirkler indtil sidste del af 2020. Anden halvdel af I 2020 steg NFT-salget med 200% til mere end $ 9 millioner.

Imidlertid er NFT-salget siden steget med en utrolig hastighed med ca. 60 millioner dollars, der ikke er svampelige, solgt i løbet af de sidste 24 timer.

Værdien af ​​meget efterspurgte NFT’er er ligeledes steget med flere NFT-salg, der hidtil har samlet mere end $ 1 million i februar. Den 22. februar solgte en samlerobjekt i Cryptopunk-serien til 550 ETH til en værdi af mere end $ 1 million på salgstidspunktet.

Tre dage tidligere solgte en anden CryptoPunk for 800 ETH til en værdi af $ 1,55 millioner på salgstidspunktet, mens en anden solgte for fire dage siden for 650 ETH

Ifølge rapporten var den samlede markedsdækning for projektbaserede NFT’er færdige 338 millioner dollars ved udgangen af ​​2020. Messari-forskningsanalytiker Mason Nystrom mener, at dette tal kan stige til mere end 1,3 milliarder dollars i 2021.

Nystrom bemærkede, at kunstindustrien har omfavnet NFT’er og kørt mere end 120 millioner dollars i salg fra undfangelsen til december 2020. Han bemærkede også et stort potentiale inden for spil- og samlekategorierne og understregede, at kritisk infrastruktur forventes lanceret i 2021.

Ethereum NFT-projektet Ether.Cards har designet NFT-kort, der tilfældigt vil få specielle hjælpetræk såsom reducerede platformsafgifter, øgede fremtidige drop-priser eller endda delte royalties af platformens løbende indtægter. Platformen giver kunstnere mulighed for at oprette lodtrækninger, bingoer, deathmatches og andre spil på deres NFT’er.

NBA er uden tvivl det største selskab til at omfavne ikke-fungible tokens, der samarbejder med CryptoKitties ’skaber Dapper Labs for at frigive samle NFT’er i form af NBA Top Shot „øjeblikke“ for det sidste år.

I løbet af det sidste døgn handlede mere end 34.000 mennesker basketballtema-kortene på Top Shots sekundære marked og genererede for mere end 46,7 millioner dollars handel. Tidligere i dag solgte et kort med Lebron James for $ 208.000, ifølge Cryptoslam .

Flere berømtheder har også forsøgt at springe på NFT-vognen, hvor Lindsay Lohan sælger en Daft Punk-tema NFT for $ 15.000.

En russisk “kunstner” forsøgte også at tjene penge på NFT’er tidligere i dag og omdannede en video af ham, der spiste et levende flagermus foran Europa-Parlamentet til et NFT .