BTC-mønt vil sandsynligvis fortsætte med at svæve med den nye Covid 19-variant

  • Storbritannien bekræfter en ny Covid-variant.
  • London går ind i højt niveau 3 onsdag.
  • Ny Covid 19-variant vil skubbe Bitcoin (BTC) -prisen op.

BTC-mønt vil sandsynligvis fortsætte med at svæve med den nye Covid 19-variant

En ny Covid 19-variant springer ind i Storbritannien og tvinger regeringen til at indføre strengere foranstaltninger. Matt Hancock, sundhedssekretæren har erklæret, at London bliver nødt til at gå i en hårdere lockdown på grund af Covid 19 skyhøje.

Hr. Hancock forklarede i parlamentet, at de var i stand til at identificere Covid-strengen på grund af deres genomiske evner. I Storbritannien havde de identificeret over 1000 tilfælde af Covid 19-varianter, og antallet synes at være stigende.

Kent, London og Essex’s Hospitaler er tæt på at blive overvældet. Sagerne øges blandt alle aldersgrupper. Det er ikke kun Storbritannien, der har vedtaget denne nye type Covid 19. Storbritannien har fortalt Verdenssundhedsorganisationen om deres fund.

Hr. Hancock understregede, at folk skulle følge reglerne nøje for at undgå spredning af Covid 19-varianterne.

London, syd, vest Essex og syd Hertfordshire konverterer fra niveau 2 med høj alarmberedskab til meget høje niveau 3 fra 00:00 GMT onsdag. Mennesker i meget høj niveau 3 vil ikke være i stand til at blande sig med mennesker uden for deres husstand indenfor eller udenfor, medmindre de er i deres støtteboble.

Britiske pubber, caféer og restauranter lukker bortset fra takeout- og leveringsservices. Denne nye variant betyder, at investorer vil fortsætte med at henvende sig til Bitcoin (BTC), da det er en investering, der er påvirket af niveauer, i modsætning til de fleste andre investeringer.

Mr. Hancock afgav sin meddelelse kl. 15:30 GMT i dag, lader kigge på, hvad der skete med BTC-mønten på det tidspunkt.

Bitcoin 1 times graf

Ifølge Moving Average Convergence Divergence (MACD) var der bullish handling fra lidt efter kl. 15:30 GMT, da Mr. Hancocks beslutning endelig sank ned for investorer. MACD er grøn og peger på bullish momentum.

Vi kan se tynde grønne lys vises, hvilket tyder på den pludselige fremkomst af bullish handling. Omkring kl. 15:30 GMT er prisen for BTC lavere end det forventede niveau for Bollinger Bands (BB’er), men hvis vi kigger på, hvordan BTC har udført i løbet af året midt i Covid, kan vi samle mere klarhed.

Bitcoin i løbet af året

I løbet af året har Bitcoin haft konsekvent bullish handling. Den oscillerende MACD viser, at der kun har været nogle få forekomster af rød bearish handling.

I løbet af året har BTC for det meste været bullish og på BB’s øverste forventningsniveau, hvilket betyder, at det overgår, hvad investorer forventer. Verdenssundhedsorganisationen meddelte, at verden var indgået i en pandemi den 30. januar 2020, og i februar var trendlinjen 14 grader af bullish handling.

Siden august, da sager fortsætter med at bryde ud over hele Europa, var der en ny, stejlere trendlinje, der var 30 grader, hvilket tyder på betydelig bullish handling.

Med en ny Covid-æra i sigte på grund af den nye Covid-variant, vil investorer sandsynligvis vælge at lægge deres penge i Bitcoin og fortsætte med at glæde sig over dens succes.